Coaching

  • Hjælper dig med narrativ coaching til bedre fodfæste i dit liv.

  • Guider dig til at leve efter dine personlige værdier.

  • Støtter dig til at skabe en mere foretrukken selvforståelse.

  • Giver dig mod til at vitalisere betydningsfulde relationer i dit liv.

  • Coacher dig så du kan træffe mere meningsfulde valg for din karriere og dit liv.

Kom i tættere kontakt med dine værdier og det, der har betydning i dine relationer

Jeg kan hjælpe dig til at komme tættere på dine værdier og det, der er vigtigt for dig i dine relationer. Vi vil sammen gå på opdagelse i dine og andres fortællinger om dit liv. Vi vil tale om dine håb og drømme og forstærke sider af dig og dine relationer, der vil give dig klarere retning og mening i dit liv fremad.

 

Jeg vil støtte dig til at få en sund distance til din selvforståelse, der blandt andet formes af centrale begivenheder i dit liv, relationer, kulturer og normer, som du tager del i. Vi vil arbejde med, hvordan du i tanker og handling kan ændre, hvad der skal have mere betydningen i dit liv.

 

Jeg kan øge din opmærksomhed på friheden i forhold til dit arbejdsliv - til at træffe nye valg, til at handle anderledes og mere meningsfuldt for dig. Jeg kan inspirere dig til at leve mere autentisk, og hjælpe dig til bedre fodfæste i dit liv.

 

 

Se eksempler på konkrete ydelser, priser mm. på Google Business

Inspiration

Jeg er betaget af personerne og musikken i Wim Wenders ”Buena Vista Social Club”... af den kraft det fornyede fællesskab har på personernes selvforståelse og oplevelse af mening i deres liv.

”Da jeg mistede min lederstilling pga. omstrukturering, var Thomas virkelig dygtig til at skubbe til mig, og få mig se tingene fra utraditionelle vinkler. Med sin stærke faglighed og store erfaring, leverede Thomas coaching og rådgivning på et højt niveau. Med Thomas’ hjælp kom jeg tilbage til mine værdier, hvilket medførte skelsættende livsforandringer… og et nyt job!”
Susanne Smidt, Lundbeck A/S
”Thomas evner på samme tid at skabe overblik, finde frem til sagens kerne og udvise stor empati i sin måde at være undersøgende og udspørgende på. Man bliver både udfordret og trives i samværet med Thomas.”
Cand. Psych. Jonas Gustafsson, specialist i supervision og psykoterapi
”Thomas har tidligere hjulpet mig med narrativ coaching i forbindelse med et jobskifte, hvor han med sin kreative tilgang fik fokus hen på fremtidige konkrete muligheder. Thomas styrke er fokus, nærvær og en ægte interesse og evne til at sætte sig ind i menneskers både arbejdsmæssige og personlige situationer.”
Christian Thyssen, HR Director
”Jeg gik på den helt store opdagelse med Thomas, og fandt frem til begivenheder og relationer i mit liv, der mindede mig om, hvad der er vigtigt for mig. Denne nye opmærksomhed, som jeg fik i mine samtaler med Thomas, har haft betydning for hvordan jeg forstår mig selv i dag og det er jeg ham evigt taknemmelig for.”
Troels Bjerg-Nielsen, Seniorkonsulent, Finansforbundet