Coaching

  • Hjælper dig med narrativ coaching til mere klarhed og bedre fodfæste til at udfolde dit liv.

  • Guider dig mod at leve dine personlige værdier.

  • Støtter dig til at kunne arbejde med at skabe en mere foretrukken identitet.

  • Styrker dig til at vitalisere dine centrale relationer.

  • Coacher dig så du kan træffe mere meningsfulde valg for din karriere og dit liv.

Coacher mennesker, der stræber efter at komme i tættere kontakt med deres værdier og det, der har betydning i deres relationer

Jeg vil hjælpe dig til at komme tættere på dine værdier og det, der er vigtigt for dig i dine relationer. Vi vil sammen gå på opdagelse i dine og andres fortællinger om dit liv. Vi vil tale om dine håb og drømme og betone sider af dig og dine relationer, der vil give dig klarere retning og mening i dit liv fremad.

 

Du vil få støtte til at undersøge, hvordan du kan få en armslængde til din identitet, der blandt andet formes af centrale begivenheder, relationer, kulturer og normer, som du tager del i. Vi vil arbejde med, hvordan du i handling kan ændre, hvad der skal have betydningen for din selvforståelse.

 

Jeg vil øge din bevidsthed om din frihed til at træffe valg og gøre nye handlinger i dit arbejdsliv, der vil give mere mening for dig. Jeg vil inspirere dig til at leve mere autentisk og hjælpe dig til bedre fodfæste i dine skridt mod mere foretrukne måder at leve dit liv.

Inspiration

Jeg er betaget af personerne og musikken i Wim Wenders ”Buena Vista Social Club”... af den kraft det fornyede fællesskab har på personernes selvforståelse og oplevelse af mening. Måske disse livshistorier minder dig om vigtige sider af dig selv, du gerne ville give mere plads?

”Da jeg mistede min lederstilling pga. omstrukturering, var Thomas virkelig dygtig til at skubbe til mig, og få mig se tingene fra utraditionelle vinkler. Med sin stærke faglighed og store erfaring, leverede Thomas coaching og rådgivning på et højt niveau. Med Thomas’ hjælp kom jeg tilbage til mine værdier, hvilket medførte skelsættende livsforandringer… og et nyt job!”
Susanne Smidt, Lundbeck A/S
”Thomas evner på samme tid at skabe overblik, finde frem til sagens kerne og udvise stor empati i sin måde at være undersøgende og udspørgende på. Man bliver både udfordret og trives i samværet med Thomas.”
Cand. Psych. Jonas Gustafsson, specialist i supervision og psykoterapi
”Thomas har tidligere hjulpet mig med narrativ coaching i forbindelse med et jobskifte, hvor han med sin kreative tilgang fik fokus hen på fremtidige konkrete muligheder. Thomas styrke er fokus, nærvær og en ægte interesse og evne til at sætte sig ind i menneskers både arbejdsmæssige og personlige situationer.”
Christian Thyssen, HR Director
”Jeg gik på den helt store opdagelse med Thomas, og fandt frem til begivenheder og relationer i mit liv, der mindede mig om, hvad der er vigtigt for mig. Denne nye opmærksomhed, som jeg fik i mine samtaler med Thomas, har haft betydning for hvordan jeg forstår mig selv i dag og det er jeg ham evigt taknemmelig for.”
Troels Bjerg-Nielsen, Seniorkonsulent, Finansforbundet