Rådgivning

  • Udvider jeres forståelse af mode of action for jeres produkt.

  • Sparrer med jer til screening for bedste egenskaber af jeres produkt.

  • Hjælper jer til udvikling og benchmarking af jeres prototype.

  • Udfordrer jer til stærkere positionering af jeres produkts unikke kundeværdi.

  • Guider jer mod højere win-win i jeres samarbejder og strategiske partnerskaber.

Realiser potentialet af dine forretningsideer i din virksomhed

Jeg kan hjælpe jer til bedre at forstå mekanismerne for, hvordan jeres teknologi eller produkt virker. Det er vigtigt for, at I bedst muligt lykkes med at omsætte jeres forretningsidé til innovation: Dels for jeres succes med at screene eller afsøge for de bedste kunderelevante løsninger, dels for jeres succes med at demonstrere særlige fordele ved jeres løsning på jeres kunders præmisser.

 

Jeg kan hjælpe jer til både dybere indsigt og flere perspektiver på jeres og konkurrenternes produkter. En forståelse, der vil blive et omdrejningspunkt for jeres kommunikation og evne til at beskytte og videreudvikle den unikke værdi af netop jeres løsning.

 

Jeg kan styrke jeres strategiske arbejde og tænkning af sikre win-win i jeres samarbejder. Dette mind-set er afgørende bl.a. for videreudviklingen af jeres produkt, for hvordan I laver business-to-business (B2B), og for hvor godt I vil lykkes med at afdække blinde områder i jeres viden gennem bl.a. offentlige-private partnerskaber (PPP).

 

Se eksempler på konkrete ydelser, priser mm. på Google Business

Inspiration

Jeg bliver inspireret til at tænke visionært af Frank Gehry’s måde at udfordre, hvad der er muligt i arkitektur. Se hvordan han arbejder med at tilføre oplevelsen af kropslig bevægelse til en bygnings karakter.

“…Thomas har en vidunderligt drivkraft og lidenskab for at skabe innovation - i mine tilfælde inden for tekstil- og fabric-care. Thomas er meget kreativ i sit arbejde med at afdække og guide forskning mod nytænkende løsninger… Han motiverer teamet og sikrer, at forretningsbehov er godt forstået i et tæt samarbejde med kommercielle kolleger som mig - det være sig via forbruger-inddragelse eller andet marked input…”
Christian Wieth, Global B2B Marketing
”Thomas leverede skarpe, testbare og værdifulde input til vores førstevidenskabelige eksperimenter, der senere ville hjælpe som brændstof for take-off af vores firma Henlez.”
Jeppe Mouritsen, Henlez Founder & CEO
"Da en samtale om træ-fugt sensorer blev til en læring om træets enzymer og derfra faktisk blev til brugbar inspiration til en fremtidig løsning, så kunne jeg se hvor værdifuldt Thomas’ sparring er. Han både evner virkelig at lytte så han hurtigt får den rigtige forståelse, og derefter bruge sin nano-techviden til at starte helt nye tankebaner.”
Jeppe Rasmussen, Founder, BeResourceful
“Jeg har altid sat pris på at arbejde sammen med Thomas. Han åbner øjnene for muligheder, som du ikke vidste, at der eksisterede. Han er en inspirerende, grænsespændende samarbejdspartner og videnskabelig leder, der nyder at løse udfordrende problemer ved at komme til roden af problemet. Han ved utrolig meget om proteininteraktioner ved grænseflader, og hvordan han kan påvirke disse til at gøre nyttige ting. Plus, han har en evne til at dele sin dybe tekniske viden på måder, der får dig til at føle dig empowered.”
Sonja Salmon, Ass. Professor, Textile Eng., Chem. and Sci., North Carolina State University
”Jeg er altid imponeret over Thomas’ unikke kombination af dyb videnskabelig indsigt og sans for muligheder for bæredygtige anvendelser. I europæiske samarbejder har Thomas vist sin store evne ikke kun til strategisk tænkning, men også til at omsætter sine ideer til levedygtige mål.”
Dr. Tommy Nylander, Professor at Physical Chemistry, Lund University
”Jeg kender Thomas som en fremragende iværksætter og leder. Jeg var vidne til at Thomas transformerede en smart videnskabelig idé for enzym-udløst frigivelse til en innovativ og levedygtig kunde-løsning.”
Lars Dalgaard Andersen, Managing Director, Meritech
”Som tidligere CEO for Institute for Surface Chemistry (YKI) så jeg Thomas som en dygtig videnskabsmand og en fantastisk partner i offentlig-privat forskningssamarbejde. Thomas evne til strategisk positionering var et værdifuldt aktiv for YKI i en transformativ tid for svenske forskningsinstitutter.”
Martin Malmsten, Professor og Director, Københavns Universitet
“Man er i trygge hænder med Thomas' evne til at reducere komplekse emner til deres grundlæggende elementer. Med sin forståelse af sprog og kommunikation er Thomas et stærkt aktiv i kundedialoger."
Lars Kiemer, Director at Novozymes
”Som leder af et firma der leverer B2B kommunikation for teknisk avancerede virksomheder er det afgørende at have kvalificeret mod- og medspil i processen. I vores samarbejde med Thomas fik vi en højt kvalificeret dialog igennem hele processen, der gjorde det muligt at ramme præcist i vores kommunikation til kunderne.”
Thomas Sonne, Ejer af Mammut Media ApS
"Thomas er en af de kvikkeste personer jeg har mødt, som tilmed har et stort bagkatalog af viden. En kreativ ordekvilibrist, der evner at konkretisere kernen af et problem, hvilket ofte har hjulpet os ud af det problem vi stod med. Udover det er han en meget behagelig og rar person at samarbejde med.”
Jesper Vind, Senior Science Manager at Novozymes