Om

Thomas H Callisen

CEO & Stifter, PhD

Coaching Sense Unlimited

Jeg hjælper mine klienter og kunder til forandring og nye resultater.

 

Jeg trækker på min særlige kombination af kompetencer og indsigt fra 20 års arbejde med mennesker og komplekse problemstillinger i mange sammenhænge - fra grundforskning, grøn innovation, ledelse og kundesamarbejder i forretningsverdenen til narrativ coaching.

 

Mere info om Thomas på LinkedIn, Google Business, og Google Scholar

  • Ansvarlig for forretningsinnovation og udvikling af nye strategiske teknologiplatforme til mere bæredygtige løsninger ved brug af enzymer.

  • Drivkraft bag biofysiske og bio-videnskabelige opdagelser med anvendelser inden for biotek, fødevare, materiale, sundhed og medicin.

  • Leder af internationale projekt-teams - fra strategiske innovations projekter til business to business (B2B) og offentlige-private partnerskaber (PPP) projekter.

  • Rådgiver inden for videnskab samt forretnings- og organisations-udvikling til startups og etablerede virksomheder.

  • Facilitator af processer - fra B2B forretningsudvikling til kultur og samarbejdsprojekter på tværs af organisationer

  • Certificeret narrativ coach – hjælper unge såvel som ældre mennesker gennem deres professionelle og private problemer.

Rådgivning

“…Thomas har en vidunderligt drivkraft og lidenskab for at skabe innovation - i mine tilfælde inden for tekstil- og fabric-care. Thomas er meget kreativ i sit arbejde med at afdække og guide forskning mod nytænkende løsninger… Han motiverer teamet og sikrer, at forretningsbehov er godt forstået i et tæt samarbejde med kommercielle kolleger som mig - det være sig via forbruger-inddragelse eller andet marked input…”
Christian Wieth, Global B2B Marketing
”Thomas leverede skarpe, testbare og værdifulde input til vores førstevidenskabelige eksperimenter, der senere ville hjælpe som brændstof for take-off af vores firma Henlez.”
Jeppe Mouritsen, Henlez Founder & CEO
"Da en samtale om træ-fugt sensorer blev til en læring om træets enzymer og derfra faktisk blev til brugbar inspiration til en fremtidig løsning, så kunne jeg se hvor værdifuldt Thomas’ sparring er. Han både evner virkelig at lytte så han hurtigt får den rigtige forståelse, og derefter bruge sin nano-techviden til at starte helt nye tankebaner.”
Jeppe Rasmussen, Founder, BeResourceful
”Jeg er altid imponeret over Thomas’ unikke kombination af dyb videnskabelig indsigt og sans for muligheder for bæredygtige anvendelser. I europæiske samarbejder har Thomas vist sin store evne ikke kun til strategisk tænkning, men også til at omsætter sine ideer til levedygtige mål.”
Dr. Tommy Nylander, Professor at Physical Chemistry, Lund University
”Jeg kender Thomas som en fremragende iværksætter og leder. Jeg var vidne til at Thomas transformerede en smart videnskabelig idé for enzym-udløst frigivelse til en innovativ og levedygtig kunde-løsning.”
Lars Dalgaard Andersen, Managing Director, Meritech
”Som tidligere CEO for Institute for Surface Chemistry (YKI) så jeg Thomas som en dygtig videnskabsmand og en fantastisk partner i offentlig-privat forskningssamarbejde. Thomas evne til strategisk positionering var et værdifuldt aktiv for YKI i en transformativ tid for svenske forskningsinstitutter.”
Martin Malmsten, Professor og Director, Københavns Universitet
“Man er i trygge hænder med Thomas' evne til at reducere komplekse emner til deres grundlæggende elementer. Med sin forståelse af sprog og kommunikation er Thomas et stærkt aktiv i kundedialoger."
Lars Kiemer, Director at Novozymes
”Som leder af et firma der leverer B2B kommunikation for teknisk avancerede virksomheder er det afgørende at have kvalificeret mod- og medspil i processen. I vores samarbejde med Thomas fik vi en højt kvalificeret dialog igennem hele processen, der gjorde det muligt at ramme præcist i vores kommunikation til kunderne.”
Thomas Sonne, Ejer af Mammut Media ApS
"Thomas er en af de kvikkeste personer jeg har mødt, som tilmed har et stort bagkatalog af viden. En kreativ ordekvilibrist, der evner at konkretisere kernen af et problem, hvilket ofte har hjulpet os ud af det problem vi stod med. Udover det er han en meget behagelig og rar person at samarbejde med.”
Jesper Vind, Senior Science Manager at Novozymes

Facilitering

“…Thomas har den store evne til at bringe videnskabelige diskussioner til et andet niveau, komme med nye ideer og foreslå konkrete måder at fremme videnskabelige projekter...”

Fanny Longin, Director Project & Alliance Management at Camurus AB

”…Thomas positive attitude og ambitiøse drivkraft var en stor inspiration for teamet og hjalp projektet til et nyt plateau ved at gøre dets mål håndgribelige og målbare. Jeg anbefaler Thomas stærkt til alle med et komplekst og ambitiøst R&D mål foran sig.”
Bo Steen-Andersen, CEO Digital Quality Solutions
“Sammen med Thomas kunne jeg ikke bare hæve mit udsyn for min virksomheden og skabe nye strategiske muligheder, men endnu vigtigere, med Thomas kunne jeg forberede mig på, hvordan jeg kunne forankre disse planer hos mine interessenter.”
Anna Stenstam, CEO at CR Competence AB
”Som kollega i flere større forskningsprojekter kender jeg Thomas som en overordentlig kompetent forsker med et skarpt blik for processer, forretning og betydningen af et tillidsfuldt, givende og sjovt samarbejde.”
Professor Thomas Bjørnholm, Forskningsdirektør, VILLUM FONDEN
”Thomas nøjes ikke med status quo og søger løsninger ud over det åbenlyse. Som innovations-facilitator mestrer Thomas at have den rette balance mellem styring og lade deltagere udforske nye ideer. Thomas gjorde processen både livlig og produktiv.”
Morten Tovborg, Senior Scientist at Novozymes
”Som tidligere CEO for LINX (Linking X-rays and Neutrons to Industry) var Thomas en meget aktiv partner. På en gang mestrer han en win-win mentalitet og et stærkt fokus på at skabe værdi, både ved at identificere nye muligheder for whites-space og i at gøre forskning relevant for industrien...”
Jimmy Binderup Andersen, CEO Scientific Innovation, ESS
“…Thomas er den, der stiller de rigtige spørgsmål og er fremragende til at motivere andre, der arbejder med ham for at finde svar. Disse svar er undertiden ikke indlysende, men ved nærmere inspektion viser de sig at være de bedste… Jeg er stolt over at have arbejdet med Thomas.…”
Kirk Schnorr, Senior Scientist at Novozymes
“Thomas har en dyb indsigt i teknologi og videnskab, og han formår at oversætte denne ekspertise til det kommercielle domæne. I forskellige front-end innovations-sessioner hos Novozymes nød jeg altid at arbejde med Thomas og beundrede hans evner til at skitsere muligheder på en holistisk måde - 'fra molekylet til pengene’.”
Frank-Andreas Hatzack, Senior Consultant, CPH Institute for Futures Studies

Coaching

”Da jeg mistede min lederstilling pga. omstrukturering, var Thomas virkelig dygtig til at skubbe til mig, og få mig se tingene fra utraditionelle vinkler. Med sin stærke faglighed og store erfaring, leverede Thomas coaching og rådgivning på et højt niveau. Med Thomas’ hjælp kom jeg tilbage til mine værdier, hvilket medførte skelsættende livsforandringer… og et nyt job!”
Susanne Smidt, Lundbeck A/S
”Thomas evner på samme tid at skabe overblik, finde frem til sagens kerne og udvise stor empati i sin måde at være undersøgende og udspørgende på. Man bliver både udfordret og trives i samværet med Thomas.”
Cand. Psych. Jonas Gustafsson, specialist i supervision og psykoterapi
”Thomas har tidligere hjulpet mig med narrativ coaching i forbindelse med et jobskifte, hvor han med sin kreative tilgang fik fokus hen på fremtidige konkrete muligheder. Thomas styrke er fokus, nærvær og en ægte interesse og evne til at sætte sig ind i menneskers både arbejdsmæssige og personlige situationer.”
Christian Thyssen, HR Director
”Jeg gik på den helt store opdagelse med Thomas, og fandt frem til begivenheder og relationer i mit liv, der mindede mig om, hvad der er vigtigt for mig. Denne nye opmærksomhed, som jeg fik i mine samtaler med Thomas, har haft betydning for hvordan jeg forstår mig selv i dag og det er jeg ham evigt taknemmelig for.”
Troels Bjerg-Nielsen, Seniorkonsulent, Finansforbundet