Facilitering

  • Nytænker jeres brainstorming og idé-generering.

  • Styrker jeres modning af idéer fra proof-of-concept til prototype.

  • Hjælper jer til at konstruere og navigere i scenarie-landskaber.

  • Skaber større mening og energi i jeres organisation med narrativ teambuilding.

  • Guider jer til en kultur med klarere værdibaserede beslutninger og handlinger.

Frisæt innovation og samarbejde i din organisation og med dine partnere

Jeg kan hjælpe jer til at udvikle jeres måde at tænke innovation og samarbejde: dels ved at tilbyde jer nye dimensioner at arbejde i, dels ved at give jer nye perspektiver til hvordan I bedre inddrager jeres relationer og verden omkring jer.

 

Når jeres ideer skal modnes, og I skal lave proof-of-concept og udvikle en prototype løsning, kan jeg guide jer til systematisk at arbejde med success-kriterier og scenarier, som I vil kunne få brug for at navigere i forhold til.

 

Jeg kan skabe grobunden for en mere kreativ og samskabende kultur - i jeres teams og organisation. Vi tager udgangspunkt i jeres værdier, og hvad der skaber mening for jer og jeres stakeholders.

 

Se eksempler på konkrete ydelser, priser mm. på Google Business 

Inspiration

Hvad sker der, hvis du handler på forenklede konklusioner om dig selv, andre mennesker og verden omkring dig? Jeg vender ofte tilbage til "The Big Lebowski" fra Cohen-brødrene - en film der rummer mange inspirerende og groteske eksempler på dette emne.

“…Thomas har den store evne til at bringe videnskabelige diskussioner til et andet niveau, komme med nye ideer og foreslå konkrete måder at fremme videnskabelige projekter...”

Fanny Longin, Director Project & Alliance Management at Camurus AB

”…Thomas positive attitude og ambitiøse drivkraft var en stor inspiration for teamet og hjalp projektet til et nyt plateau ved at gøre dets mål håndgribelige og målbare. Jeg anbefaler Thomas stærkt til alle med et komplekst og ambitiøst R&D mål foran sig.”
Bo Steen-Andersen, CEO Digital Quality Solutions
“Sammen med Thomas kunne jeg ikke bare hæve mit udsyn for min virksomheden og skabe nye strategiske muligheder, men endnu vigtigere, med Thomas kunne jeg forberede mig på, hvordan jeg kunne forankre disse planer hos mine interessenter.”
Anna Stenstam, CEO at CR Competence AB
”Som kollega i flere større forskningsprojekter kender jeg Thomas som en overordentlig kompetent forsker med et skarpt blik for processer, forretning og betydningen af et tillidsfuldt, givende og sjovt samarbejde.”
Professor Thomas Bjørnholm, Forskningsdirektør, VILLUM FONDEN
”Thomas nøjes ikke med status quo og søger løsninger ud over det åbenlyse. Som innovations-facilitator mestrer Thomas at have den rette balance mellem styring og lade deltagere udforske nye ideer. Thomas gjorde processen både livlig og produktiv.”
Morten Tovborg, Senior Scientist at Novozymes
”Som tidligere CEO for LINX (Linking X-rays and Neutrons to Industry) var Thomas en meget aktiv partner. På en gang mestrer han en win-win mentalitet og et stærkt fokus på at skabe værdi, både ved at identificere nye muligheder for whites-space og i at gøre forskning relevant for industrien...”
Jimmy Binderup Andersen, CEO Scientific Innovation, ESS
“…Thomas er den, der stiller de rigtige spørgsmål og er fremragende til at motivere andre, der arbejder med ham for at finde svar. Disse svar er undertiden ikke indlysende, men ved nærmere inspektion viser de sig at være de bedste… Jeg er stolt over at have arbejdet med Thomas.…”
Kirk Schnorr, Senior Scientist at Novozymes
“Thomas har en dyb indsigt i teknologi og videnskab, og han formår at oversætte denne ekspertise til det kommercielle domæne. I forskellige front-end innovations-sessioner hos Novozymes nød jeg altid at arbejde med Thomas og beundrede hans evner til at skitsere muligheder på en holistisk måde - 'fra molekylet til pengene’.”
Frank-Andreas Hatzack, Senior Consultant, CPH Institute for Futures Studies
“Til vores workshop om den gode arbejdsdag hjalp Thomas os til at fortælle historier til hinanden, om det der gav os mening og glæde i hverdagen. Vi fortalte om hvad vi gjorde i konkrete situationer, der var lyspunkter for os, og om hvilken betydning vores kolleger, patienter og deres pårørende havde i disse situationer. Vores samtaler gav os ny inspiration og mindede os om, at inddrage hinanden mere og holde fast de positive handlinger, som skaber en god arbejdsdag for alle. Mange tak til Thomas!”
Martin Rudnicki, Professor, MD, DM Sci Ass. Editor AOGS, Odense Universitetshospital